Charmecamping Heidepark - De perfecte camping
  • Charme Camping Heidepark

  • Verbindingsweg 2a
  • 8151 PP Lemelerveld
  • Overijssel

 

Referenties

logo summary
Gezinnen
Senioren
post_image

Camping Overijssel?

Camping Overijssel gezocht?

Camping Heidepark is een kleinschalige camping, midden tussen de natuur van Overrijsel en is geschikt voor zowel jong als oud!
 

  • Kleinschalige camping voor zowel gezinnen als senioren.
  • WiFi over de gehele camping.
  • Apart peuter- en kleuterbad.
  • Eigen verwarmd zwembad.
  • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
  • Gelegen temidden van volop natuur waarin u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen.

Charme Camping in Overijssel is een kleinschalige camping en is een gezellige ruim opgezette gezinscamping. Pittoresk en centraal gelegen in het adembenemende Overijssel, nabij Ommen, Hellendoorn, Lemele, Dalfsen en de Sallandse Heuvelrug.

Camping Overijssel 1 Camping Overijssel 2

De camping is voorzien van mooie toeristische autovrije velden. Camping Heidepark in Overijssel biedt een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- kleuterbad. Elk weekend kunt u genieten van een recreatieprogramma. Ook is er een dierenweide. Direct achter de camping ligt Zwembad Heidepark, een natuurbad met ligweide, zandstranden en speelterrein voor de kinderen.

Camping Overijssel: Huren zonder kuren

Op Charme Camping Heidepark zijn ook huurmogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan een luxe 6 persoons stacaravan, een vakantiehut, een trekkershut of een vakantiebungalow. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, informeert u dan gerust via de button! Of ga naar direct reserveren. Wij hebben altijd wel een plekje voor u vrij.

Camping Overijssel 3 Camping Overijssel 4

Camping Heidepark ligt vlakbij een tal van bekende toeristische plaatsen

Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt centraal op fietsafstand van de diverse bekende toeristische plaatsen als Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Maar ook bent u vanuit onze camping in de directe nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden.

Onze camping bevindt zich in een prachtige streek, waar u volop kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Als extra aanbeveling geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij verhuren uiteraard fietsen. Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.

Camping Overijssel 5 Camping Overijssel 6

Meer informatie of direct reserveren?

U kunt via onderstaande buttons direct uw verzoek tot reservering bij camping Heidepark bekend maken. Binnen 24 uur laten wij u weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

direct reserveren

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. ook de volgende leuke plaatsen bezoeken:
Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Zwolle, Luttenberg en Raalte.