Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Seniorencamping Heidepark

Genieten van de vrije omgeving? De rust opzoeken doet u bij camping Heidepark (50 plus camping)

Zoekt u een camping voor ouderen in de omgeving Overijssel. Geschikt voor de levendige senioren onder ons? Charme Camping Heidepark is de perfecte keuze voor u als actieve senior.

Charme Camping Heidepark wéét precies wat de behoefte is van een actieve senior. De seniorencamping is breed aangelegd, met veel natuur en vooral: autovrij. De sfeer? De sfeer is er gastvrij, vriendelijk en ontspannen. Lekker erop uit en geniet van de mooie natuur in de directe omgeving, of u wilt een paar baantjestrekken in ons verwarmde zwembad. Dat kan allemaal! In de ochtend kunt u de dag starten met versgebakken broodjes uit de winkel, en tegen de avond kunt u terecht in onze snackbar of kantine voor een overheerlijke verse snack, pannenkoek of nog meer lekkere maaltijden.

heidepark  heidepark

Dé reden waarom u voor onze rustige camping Heidepark kiest?!

 • Het is een veilige seniorencamping ( autovrij )
 • Natuurrijke en heerlijk frisse omgeving
 • Nabij één van de drie mooiste natuurgebieden van Overijssel
 • Een buitengewoon lekker verwarmd zwembad ideaal om heerlijk baantjes te trekken
 • Geweldig hoogstaand sanitair
 • Draadloze internetverbinding aanwezig op de gehele camping
 • Groot aantal comfortplaatsen voorzien van centrale antenne,
  water- en rioolaansluiting en 10 Ampére stroom.

Fiets en- wandelroutes
In onze thuishaven Lemelerveld waar onze seniorencamping Heidepark bevind kunt u heerlijk fietsen van naar o.a. Ommen, Hellendoorn en Dalfsen en de rest van Overijssel. U kunt fietstochten maken door het afwisselende landschap en over de mooie Sallandse Heuvelrug. Naast heerlijk fietsen in deze regio vindt u hier één van de meest mooie wandelroutes van Nederland. Lekker bezig zijn met uw kinderen en kleinkinderen in de omgeving Overijssel. De recreatie in Overijssel wordt door veel actieve senioren gezien als één van de mooiste regio’s om vol vermaak te verblijven of uit te rusten.
Meer info…

Accommodatie
De seniorencamping Heidepark is geheel georganiseerd aangelegd. Op 5,5 ha vindt u 175 plaatsen, waarvan 110 toeristisch. U heeft dus alle ruimte temidden van de overweldigend uitgestrekte natuur. Op onze camping kunt u vanzelfsprekend terecht met uw tent of caravan. Wilt u gebruik maken van meer luxe, dan bieden wij onderstaande accommodaties voor u aan:

Lang kamperen? Er is veel mogelijk…
Ook gasten die een seizoen- of stacaravan-plaats willen, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben in totaal 70 plaatsen voor lang kamperen beschikbaar (inclusief stacaravans.)
Heeft u interesse? Laat het ons weten. Wij zenden u graag onze tarieven en voorwaarden. Toelating van stacaravans is aan regels gebonden, maar wij informeren u hier graag over.

heidepark

 

 

 

 

 

In het kort..
Seniorencamping Heidepark is perfect voor u als energieke senior. Wij hopen u op onze rustgevende camping te mogen verwelkomen. Reserveren kunt u via onze website doen door op de button reserveren te klikken. Mocht u hier problemen mee ondervinden, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0572-371525.

Tot ziens op onze heerlijke seniorencamping Heidepark!

direct reserveren     Meer Informatie