Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Verhuur

Van alle gemakken voorzien!

Wie zei dat kamperen primitief was? Met onze luxe Safaritenten ervaart het échte kampeergevoel, maar met de luxe van thuis. Daarnaast zijn er de volledig ingerichte stacaravans, waar u geniet van een eigen terras, comfortabele bedden en privé sanitair! Daarnaast zijn er ook nog Trekkershutten en Vakantiehutten, perfect voor mensen die op doorreis zijn en graag willen overnachten in een bed met een dak boven hun hoofd. Van doorreizigers tot groepen van max. 10 personen, er is plek voor iedereen! 

4-persoons stacaravan Ekster

Geschikt voor: 4 personen
De Eksters zijn voorzien van een koelkast met vriesgedeelte. een kinderslaapkamers met elk 2 aparte bedden, ouderslaapkamer met groot bed.

6 persoons stacaravan Zilverreiger

Geschikt voor: 6 Personen
De Zilverreiger is perfect voor een groot gezin! Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien voor een optimale vakantie.

Budget stacaravan Boomkruiper

Geschikt voor: 4 personen
Deze stacaravan is perfect voor mensen die behoefte hebben aan een dak boven hun hoofd en het comfort en gemak van thuis.

5 persoons Safaritent De Mus

Geschikt voor: 5 personen
Leuke ruime basic safari-tenten met 2 slaapvertrekken en geschikt voor 5 personen, voorzien van een overdekt terras en picknicktafel.

6 persoons safaritent Bonte Specht

Geschikt voor: 6 personen
Kies voor kamperen in luxe met safaritent Bonte Specht! Comfortabele bedden, een eigen terras en volledig ingericht.

9 persoons safaritent Grote Duif

Geschikt voor: 9 personen
Bekijk hier de luxe safaritent De Grote Duif voor 9 personen. Speciaal gemaakt voor grote gezinnen. Volledig ingericht.

Trekkershutten

Geschikt voor: 4 personen
Ben je op doorreis en heb je een plek nodig om uit te rusten? Dan zijn de blokhutten echt iets voor u!

Vakantiehutten

Geschikt voor: 4 personen
Wilt u het echte kampeergevoel ervaren, maar dan met een dak boven uw hoofd? Kies dan voor een vakantiehuis op Camping Heidepark! U hoeft niet veel spullen mee te nemen, maar u kunt zich ontspannen in uw eigen zithoek.

Kamperen

Ervaar het échte kampeergevoel!

Kamperen was nog nooit zo leuk! Camping Heidepark beschikt over ruim opgezette kampeerplaatsen, waardoor u volop geniet van de ruimte. Bovendien zorgt de aanwezigheid van veel bomen voor de nodige privacy en is de camping autovrij! U kunt uw kinderen dus lekker rond laten lopen zonder u zorgen te hoeven maken. Kies uit 160 prachtige kampeerplaatsen voor een weekendje weg, of kies voor een langdurig verblijf met een seizoenplaats of jaarplaats. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, water, CAI-aansluiting en afvoer.  Verder is alles binnen loopafstand, dus dat wordt pure ontspanning voor hele gezin!

Seizoenplaats

Geschikt voor: 8
Een heel seizoen kunt genieten van de gezelligheid van de camping en tegelijkertijd van de rust van onze ruime staanplaatsen.

Jaarplaats

Geschikt voor: 8
Bepalen wanneer je op vakantie gaat? Met onze jaarplaatsen kunt u het hele seizoen door vakantie vieren op Camping Heidepark.

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid