Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Camping Hardenberg

Op een camping in de buurt van Hardenberg kamperen? Dat kan bij Camping Heidepark!

Camping Heidepark is een kleinschalige camping in de buurt van Hardenberg. Onze camping is aantrekkelijk voor zowel jong en oud.

 • Camping Heidepark is verboden voor auto’s, dus veilig.
 • Eigen verwarmd zwembad.
 • Apart peuter- en kleuterbad.
 • Kleinschalige camping voor zowel gezinnen als senioren.
 • Gelegen temidden van volop natuur waarin u eindeloos kunt zwemmen, fietsen en lekker kunt wandelen.
 • Draadloze internetverbinding over de gehele camping.

 

heidepark

 

 

 

 

 

 

De kleinschalige Charme Camping is de buurt van Hardenberg en is royaal opgezet en beschikt over een warme sfeer. Pittoresk en centraal gelegen in het mooie Overijssel, dichtbij onder andere de Sallandse Heuvelrug, Lemele, Hellendoorn, Dalfsen en Ommen.

heidepark  heidepark

Wij beschikken over autovrije velden waardoor u uw kinderen onbezorgd kunt laten spelen. Onze camping nabij Hardenberg heeft een verwarmd zwembad met een zwemgedeelte die ook geschikt is voor de kleinere kinderen. Elk weekend kunnen u en uw kinderen genieten van een vermakelijk recreatieprogramma. Onze dierenweide worden vaak bezocht door kleine kinderen. Achter onze camping ligt Zwembad Heidepark. Dit is een natuurbad voorzien van schitterende zandstranden, een ruime ligweide en een speelterrein voor uw kinderen.

Camping Hardenberg: Huren zonder kuren

Op charme camping Heidepark zijn meerdere huurmogelijkheden waar u keuze uit kunt maken. Denk hierbij aan een luxe 6 persoons stacaravan, een vakantiehut, een trekkershut of een vakantiebungalow. Voor meer informatie kunt u gerust eens op naar de button meer informatie gaan. Of ga naar direct reserveren, er is altijd wel een plekje voor u vrij.

heidepark  heidepark

Camping Heidepark ligt vlakbij een tal van bekende toeristische plaatsen

De camping is gevestigd dichtbij Hardenberg, in Lemelerveld. Dit ligt centraal gelegen op een aantal minuten fietsen vanaf de bekende plaatsen zoals Dalfsen, Ommen en Hellendoorn. De camping ligt vlakbij de Lemeler- en Archemerberg. Deze omgeving geeft u fantastische fiets- en wandelpaden, zo uitgestrekt houdt u ze niet voor mogelijk!

Camping Heidepark bevindt zich in een fantastische streek, waar u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen. Als aanvullende aanbeveling geldt dat we lid zijn van de Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij doen tevens ook aan het verhuren van fietsen. Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.

heidepark  heidepark
Reserveren of meer informatie?
Via de onderstaande buttons kunt u direct uw verzoek tot reservering bij camping Heidepark bekend maken. Wij laten u binnen 24 uur weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

direct reserveren

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. ook de volgende leuke plaatsen bezoeken:
Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Zwolle, Luttenberg en Raalte

Meer Informatie   direct reserveren