Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

  • Camping in de natuur van Overijssel
  • Autovrije kindercamping
  • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

  • Camping in de natuur van Overijssel
  • Autovrije kindercamping
  • Kamperen én glamping

 

Informatie

Camping in Overijssel met zwembad

U zoekt een leuke camping in Overijssel met zwembad? Gevonden! Camping Heidepark beschikt over een eigen verwarmd zwembad en peuter- en kleuterbad! Kom tot rust in onze natuurrijke omgeving. Wij zijn een kindvriendelijke en gastvrije camping waar u zowel op het terrein zelf, als in de omgeving genoeg activiteiten kunt ondernemen. Onze sfeervolle en kleinschalige camping is gezellige en breed opgezet in Overijssel, vlakbij Ommen, Hellendoorn, de Sallandse Heuvelrug, Dalfsen en Lemele.

Wat is er te doen in de omgeving van Overijssel

In onze omgeving kunt u de mooiste fietsroutes afleggen of een nabij gelegen zwembad of pretpark bezoeken. Wij zetten een aantal activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt voor u op een rijtje:

Dagje uit

Avonturenpark Hellendoorn
Ponypark Slagharen
Dinopark Zwolle
Plopsaland Coevorden
Wildlands zoo Emmen

Tuinen

De vijvertuinen van Ada Hofman
De tuinen van Mien Ruys
Diverse kasteeltuinen

Zwembaden

Zwembad Heidepark
Zwembad De Scheg

Liever actief bezig? Pak de fiets en laat u verrassen door het prachtige aanzicht van de Sallandse Heuvelrug. Ook uitstapjes als de kaasboerderij of kastelen in de buurt zijn goed te bereiken met de fiets.

Neem contact met ons op

Zoals u leest zijn wij de leukste camping in Overijssel met zwembad. Jong en oud kan genieten van onze activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Of u nu met uw gezin op vakantie gaat of alleen met uw partner, bij camping Heidepark bent u aan het juiste adres. Vindt u kamperen leuk, maar gaat u liever voor een tikkeltje meer gemak? Bekijk dan onze andere accommodatie mogelijkheden als een verblijf in een vakantiehut, bungalow of stacaravan. Heeft u vragen of wilt u nóg meer te weten komen over camping Heidepark? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over de verblijfsmogelijkheden, activiteiten en mooie omgeving van camping Heidepark.