Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Camping voor senioren?

Beleef de mooie natuur en de rust, dat doet u allemaal bij Camping Heidepark, dé camping voor senioren.

U wilt graag naar een rustige camping in de omgeving Overijssel welke bestemd is voor senioren? Charme Camping Heidepark is dé ideale keuze voor u als actieve senioor.

Charme Camping Heidepark wéét meteen waar u op zoek naar bent. De camping voor senioren is groot en riant aangelegd, met veel bomen en vooral: autovrij. De sfeerop de camping? Gastvrij en lekker ontspannen. Trekt u lekker een paar baatnjes in ons heerlijke zwembad of geniet van de overweldigende natuur in de buurt. In de ochtend begint u de dag met lekkere versgebakken broodjes uit de winkel en in de avond kunt u terecht in onze snackbar of kantine voor een verse snack, pannenkoek of nog meer heerlijke maaltijden.

heidepark  heidepark

Waarom u voor camping senioren Heidepark kiest?

 • Het is een rustige camping ( autovrij )
 • Nabij één van de drie beste natuurbaden van Overijssel
 • Natuurrijke omgeving
 • Eigen verwarmd zwembad ideaal voor het rustig baantjes trekken
 • Perfect sanitair
 • Groot aantal comfortplaatsen voorzien van centrale antenne,
  water en riool aansluiting en 10 Ampére stroom.
 • Draadloos internet aanwezig

Fiets en- wandelroutes
In de omgeving van dé camping voor senioren: Heidepark, kunt u heerlijk genieten en fietsen van onze thuishaven Lemelerveld naar o.a. Ommen, Dalfsen en Hellendoorn en de rest van Overijssel. U kunt leuke fietstochtjes maken door het gevarieerde landschap en over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Naast het lekker fietsen in deze regio vindt u hier één van de mooiste wandelroutes van Nederland. Lekker bezig zijn met uw kinderen en kleinkinderen in de omgeving Brabant. De recreatie in Overijssel wordt door veel actieve senioren gezien als één van de mooiste regio’s om recreatief te verblijven.
Meer info..

Accommodatie
Senioren Camping Heidepark is parkachtige aangelegd. Op 5,5 ha vindt u 175 plaatsen, waarvan 110 toeristisch. U heeft dus alle ruimte temidden van de eveneens ruime natuur. Op onze camping kunt u vanzelfsprekend terecht met uw tent of caravan. Wilt u iets meer luxe, dan bieden wij onderstaande accommodaties voor u aan:

Lang kamperen? Er is veel mogelijk…
Ook gasten die een seizoen- of stacaravan-plaats willen, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben in totaal 70 plaatsen voor lang kamperen beschikbaar (inclusief stacaravans.)
Heeft u belangstelling? Laat het ons weten. Wij zenden u graag onze tarieven en voorwaarden. Toelating van stacaravans is aan regels gebonden, maar wij informeren u graag hierover.

heidepark

 

 

 

 

 

 

Kortom..
Senioren camping Heidepark is ideaal voor actieve senioren. Wij hopen u op onze rustgevende camping te mogen begroeten. Reserveren kunt u via onze website doen door op de button reserveren te klikken. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0572-371525.

Tot ziens op de camping voor senioren, camping Heidepark!

direct reserveren Meer Informatie