Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Camping Ommen

Camping Heidepark is een kleinschalige camping, middenin de Ommense natuur en leuk voor het hele gezin!

Camping in Ommen

Deze gezellige Charme Camping in de regio van Ommen is een ruim opgezette gezinscamping. Nabij Dalfsen, Hellendoor, Lemele, Salland en de Sallandse Heuvelrug! De camping is totaal vrij van auto’s. De camping is voorzien van een verwarmd zwembad. Doordat er geen auto’s op het terrein staan is het veilig en volledig autovrij. Ook beschikt de camping over een verwarmd zwembad. Zelfs voor de kleinere is er een kleuter- en peuterbad. Elk weekend wordt er weer een nieuw recreatieprogramma samengesteld. Ook is er een dierenweide. Direct achter de camping ligt Zwembad Heidepark. Een natuurbad met zandstranden, speelterrein voor de kinderen en een ligweide.

Er zijn verschillende huurmogelijkheden op camping Heidepark in de omgeving van Ommen. Zo staan er luxe 4 persoons stacaravans, trekkershutten, een vakantiehut en een vakantiebungalow. 

Camping Heidepark vlak bij de mooiste toeristische plaatsen

Onze thuishaven Lemelerveld (omgeving Ommen) ligt op fietsafstand van de diverse toeristische plaatsen zoals Salland, Dalfsen en Hellendoorn. Maar ook bent u nabij Maar vanuit onze camping ben u ook in de nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn uitgestrekte fiets- en wandelroutes.

Als extra aanbeveling geldt dat wij lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Ook verhuren wij fietsen. Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Ommen, Twente en Vechtdal!

Fietsen in omgeving van Camping Ommen

Eropuit met de kids 

Voor een heerlijk dagje eropuit met het hele gezin, zit u op onze camping in Ommen helemaal goed. Doordat onze camping erg goed is gelegen tussen grote steden, kunt u iedere dag leuke activiteiten ondernemen voor het hele gezin. Want voor een leuk uitje bent u al binnen een aantal kilometer op de juiste bestemming. Wij vinden ontspanning en gezelligheid net als u erg belangrijk en geven u dan ook maar al te graag een aantal tips voor een leuk dagje in de omgeving. 

Neem bijvoorbeeld een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, ontdek veel bijzondere dieren in Wildlands Adventure Zoo, of geniet van de vele attracties in Attractiepark Slagharen. Al met al, voor jong en oud zijn er in de omgeving van onze camping in Ommen genoeg avontuurlijke en leuke pretparken te vinden. 

Maar ook voor de allerkleinsten is er in de omgeving van alles te beleven. Wij rijden u dan aan om een bezoek te brengen aan Plopsa Indoor in Coevorden. In dit 'attractiepark' maken ze kennis met de wereld van Bumba en vermaken ze zich zo, zonder enige moeite, een middag. Zeker het bezoeken waard, vinden wij! 

 

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid