Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Campings Overijssel

Op zoek naar een kleinschalige, maar gezellige campings in de buurt van Overijssel?

Camping Heidepark is een kleinschalige maar een van de vriendelijkste campings van Overijssel en middenin de Overijsselse natuur en gepast voor jong en oud.

 • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
 • Kleinschalige camping voor zowel gezinnen als senioren.
 • Eigen verwarmd zwembad.
 • Apart peuter- en kleuterbad.
 • Draadloze internetverbinding over de hele camping.
 • Gelegen temidden van volop natuur waarin u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen.

 

 

 

 

De kleinschalige Charme Camping in Overijssel is een van de vriendelijkste en ruim opgezette campings in Overijssel. Pittoresk en centraal gelegen in het kleurrijke Overijssel, vlakbij de Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hellendoorn, Lemele en Dalfsen.
heidepark  heidepark
Een van de mooiste campings in Overijssel

Een van de mooiste campings in Overijssel, camping Heidepark is voorzien van nette toeristische autovrije velden.Ook beschikt het over een eigen verwarmd zwembad en een afgescheiden peuter- kleuterbad. De kinderen kunnen elk weekend plezier maken tijdens een recreatieprogramma. Ook is er een dierenweide. Dicht achter de camping ligt Zwembad Heidepark, een natuurbad met zandstranden, ligweide en speelterrein voor de kinderen.

Campings Overijssel: Charme Camping Heidepark

Op charme camping Heidepark zijn verschillende huurmogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een luxe 6 persoons stacaravan, een trekkershut, een vakantiehut of eenvakantiebungalow. U kunt via de button meer informatie gerust meer informatie over onze Charme Camping aanvragen. Of ga naar direct reserveren. Er is altijd wel een plekje te reserveren.

heidepark  heidepark

Camping Heidepark ligt vlakbij een tal van bekende toeristische plaatsen
Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt op een centrale fietsafstand van diverse bekende toeristische plaatsen als Ommen, Hellendoorn, Dalfsen. Maar ook bent u vanuit onze camping in de onmiddellijke nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn prachtige uitgestrekte fiets- en wandelpaden.

U vindt camping Heidepark in een prachtige streek, waar u volop kunt fietsen, zwemmen en de prachtige wandelroutes belopen. Als extra aanbeveling geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij verhuren tevens ook fietsen.Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.
heidepark  heidepark

Meer informatie of direct reserveren?
Via onderstaande buttons kunt u direct uw verzoek tot reservering bij camping Heidepark bekend maken. Binnen 24 uur laten wij u weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

direct reserveren

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. ook de volgende leuke plaatsen bezoeken:
Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Zwolle, Luttenberg en Raalte

Meer Informatie   direct reserveren