Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Charmecamping Nederland

Camping Overijssel: charmecamping Heidepark

Geniet van een ontspannen vakantie met uw gezin op Charmecamping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel. Hier vindt u een van de meest kindvriendelijke campings van de provincie. De camping bevindt zich in de adembenemende natuur centraal in Overijssel en op fietsafstand van bezienswaardigheden en pretparken. De camping is ingericht voor kinderen, met een openluchtzwembad, speeltuinen en een animatieteam met leuke activiteiten.

Camping met ruime kampeerplaatsen

Reserveer een van de 160 kampeerplaatsen op Camping Heidepark in Overijssel. De ruime plaatsen bevinden zich midden in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. De campingvelden zijn ruim opgezet en u kunt met uw caravan of tent zowel in de zon als in de schaduw staan.

  • Autovrije camping met ruime kampeerplaatsen
  • Voorzien van elektra, water en riool
  • Camping midden in de natuur van Overijssel

Lang kamperen? Er is veel mogelijk…

Ook gasten die een seizoen- of stacaravan-plaats willen, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben in totaal 60 plaatsen voor lang kamperen beschikbaar (inclusief stacaravans.)
Heeft u belangstelling? Laat het ons weten. Wij zenden u graag onze tarieven en voorwaarden. Toelating van stacaravans is aan regels gebonden, maar wij informeren u graag hierover.

Glamping in Overijssel met safaritenten en vakantiehutten

Kamperen met wat meer luxe: dat is glamorous camping, oftewel glamping, bij camping Heidepark in Overijssel. U heeft de keuze uit diverse accommodaties, van volledig ingerichte safaritenten en stacaravans tot luxe vakantiehutten en karakteristieke trekkershutten.

  • Wel het campinggevoel, maar meer luxe
  • Eigen sanitair: douche, wasbak en toilet
  • Keuze uit verschillende accommodaties

Charmecamping in Nederland

Fietsen in Overijssel

Ontdek samen met uw gezin per fiets de prachtige natuur en toeristische dorpen in de omgeving van Charme Camping Heidepark. Op onze camping kunt u voor aantrekkelijke prijzen fietsen huren en bij het informatiepunt op de camping kunt u terecht voor fietsroutes en vragen over de omliggende natuurgebieden. Per fiets kunt u vanaf de camping een tocht maken naar:

  • De Vecht en het Vechtdal
  • De Holterberg
  • De Lemerberg
  • De Archemerberg

Ook zijn er nog genoeg andere uitstapjes die u per fiets kunt maken vanaf de camping. Op fietsafstand vindt u ook de kaasboerderij, het zweefvliegveld, Kasteel Rechteren en Kasteel Vilsteren. Ook fietst u in een uurtje naar gezellige plaatsen als Hellendoorn of Ommen.

 

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid