Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Coronavirus maatregelen op Camping Heidepark

Hier vind u een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Camping Heidepark. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Lees graag eerst de hieronder genoemde updates.

Ontwikkelingen Coronavirus COVID-19

Update chemisch toilet

Vanaf vrijdag 24 april is het toegestaan om uw chemisch toilet te legen buiten bij de toiletgebouwen. De toiletgebouwen blijven gesloten dus douchen is nog niet mogelijk.

Coronavoucher

De Recron is de afgelopen periode druk bezig geweest met het ontwikkelen van vouchers en voorwaarden hiervoor. Wij zijn momenteel bezig om de vouchers uit te werken en te personaliseren. Als u wilt annuleren ontvangt u een voucher. Hieronder leest u de voorwaarden en meer informatie.

Update Coronavirus – 21 april – Persconferentie

Vanavond, 21 april, heeft de overheid duidelijke nieuwe regels gesteld. Alle maatregelen blijven van kracht tot en met 20 mei. Dit betekent dus ook dat voor alle campings in Nederland de toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten blijven (zie hiervoor ook de noodverordening van 27 maart). Gasten die in hun caravan eigen sanitaire voorzieningen hebben mogen deze niet legen bij de toiletgebouwen. Als u een eigen accommodatie heeft mag u nog wel komen op dit moment.

Wij geven vouchers uit aan de mensen die hun vakantie willen annuleren. Hieronder kunt u meer lezen over de vouchers. De vouchers zijn gedekt door de Recron en geldig in 2020 en 2021.

Update Coronavirus – 27 maart – Noodverordening

Wij kregen gister (27 maart, 16:40 uur) bericht van de veiligheidsregio IJsselland dat er een noodverordening is uitgegaan. In deze noodverordening staat het volgende:

”Gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen moeten sluiten. Gasten die in hun accommodatie eigen sanitaire voorzieningen hebben mogen deze niet legen bij de gemeenschappelijke voorzieningen”.

Dit betekent dat er vanuit de overheid geen gebruik meer mag worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen op alle recreatieparken die binnen de regio IJsselland vallen. Dit om de kans op verdere uitbreiding van het Corona Virus tot een minimum te beperken.

Heel vervelend maar het is niet anders, gezondheid gaat nu boven alles.

Familie van der Meer & medewerkers

 

Voordat u gaat bellen willen wij u vragen om te kijken of uw vraag niet hieronder reeds vermeld staat.   

Uw vakantie omboeken

Indien u uw reeds geboekte en volledig betaalde vakantie moet omboeken vanwege de uitbraak van het Corona virus dan is dat mogelijk. U ontvangt dan van ons een zogenoemde. “Corona voucher”. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden, t.w.:

 • De recreatievoucher wordt uitgegeven ingeval van annuleren van verblijven in verband met het niet kunnen uitvoeren van het verblijf in het kader van het ontstaan van de onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het Corona virus en geldt met ingang van 13 Maart 2020 voor annuleringen die zijn of worden voldaan bij camping Heidepark tot 1 Juni 2020
 • De voucher heeft een waarde van het aanbetaalde bedrag op het moment van het aanvragen van de voucher.
 • Het “Corona voucher” is geldig binnen de openingstijden van ons park gedurende het jaar 2020 en 2021.
 • Mocht een volgend verblijf duurder uitvallen dan dient het verschil te worden bijbetaald. U ontvangt een nieuwe voucher als de boeking goedkoper uit valt.

Wilt u hier gebruik van maken dan vragen wij u ons een mail te sturen. Zet hierin duidelijk uw huidige reserveringsnummer en de periode waarin u graag zou willen komen.

Annuleren

 • Als u uw vakantie moet annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher.
 • Als u zelf ziek bent geworden, dan kunt u wel een beroep doen op uw annuleringsverzekering of het annuleringsfonds. U dient dan wel een doktersverklaring te overleggen.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat de geboden faciliteiten i.v.m. het virus beperkt zijn?

Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgelegd is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

Welke maatregelen hanteert Camping Heidepark omtrent de sanitairgebouwen?

Op 27 maart 2020 hebben wij te horen gekregen dat de Sanitairgebouwen op last van de overheid per direct gesloten moeten worden. Dit betekent dat, wanneer u bij ons komt kamperen, u gebruik dient te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen, of een plaats met privé sanitair dient te nemen.. Ook de afstort voor het legen van uw chemische toilet is helaas niet toegestaan (dit is inmiddels wel toegestaan) . Deze maatregelen duren vooralsnog tot 20 mei 2020.

Maatregelen op ons park

 • Wij geven gasten geen handen en we houden gepaste afstand. Ook vragen wij u om met maximaal 1 persoon in de receptie te verblijven.
 • Visite is voorlopig helaas niet toegestaan.
 • Wij besteden extra aandacht aan de reiniging en hygiëne.
 • Het schoonmaken van onze verhuuraccommodaties, de verblijfsruimtes en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Horeca is op last van de overheid tot 20 mei gesloten.
 • Het zwembad moet ook op last van de overheid i.i.g. tot 20 mei gesloten blijven. Ook is er tot en met de meivakantie geen animatie om het contactverbod tot een minimum te beperken.

Wat wij van u vragen is het volgende

 • Neem uw verantwoordelijkheid en blijf thuis in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het Corona-virus vallen.
 • Houdt u zich aan de aanbevolen hygiëne maatregelen als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen (minimaal 25 seconden), etc.
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Neem passende maatregelen in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het Corona virus.

 

Vragen, informatie en updates

Als er een update is vanuit ons, dan brengen wij u op de hoogte.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:
Dit kunt u doen door te bellen naar 0572-371525 of ons te mailen door een mail sturen naar info@campingheidepark.nl