Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Faciliteiten

Recreatieteam voor jong en oud

Recreatieteam voor jong en oud

In de Meivakantie en in het hoogseizoen verzorgd ons recreatieteam van de Eendenclub elke dag een leuk en speels programma voor jong en oud. In het hoogseizoen 7 weken lang!  Van dansuitvoeringen, tot buiten activiteiten, sportspellen en nog veel meer. Ook de ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Help uw kinderen met een spannende speurtocht in het bos en laat uw zangtalenten zien bij de playbackshow speciaal voor de ouders! Gegarandeerd plezier en gezelligheid voor alle leeftijden.

Openluchtzwembad

Openluchtzwembad

Er gaat niets boven een frisse duik in het zwembad op een zomerse dag! Camping Heidepark beschikt over een eigen buitenzwembad. Het zwembad beschikt over een afzonderlijk peuter- en kleutergedeelte. Rondom het zwembad staan voldoende ligbedden met parasols. Er zijn wc’s naast het zwembad en er is een buitendouche.

Speeltuintjes op velden

Speeltuintjes op velden

Op alle velden vindt u speeltuintjes, zodat de kinderen zich overal prima kunnen vermaken. Snelheidsrecords verbreken op de glijbaan, zandkastelen bouwen, of even lekker schommelen. De kinderen zullen zich geen moment vervelen terwijl u een oogje in het zeil kunt houden.

Fiets -en skelterverhuur

Fiets -en skelterverhuur

Bij Camping heidepark verhuren wij ook fietsen, zodat u de prachtige omgeving kunt ontdekken. Kies de fiets die het beste bij u past en laat je verrassen door de mooie bezienswaardigheden. Voor de kinderen zijn er ook stoere skelters te huren voor op de camping. 

Speelzolder

Speelzolder

Weer of geen weer, bij Camping Heidepark is er altijd wat te doen! Op onze speelzolder bevinden zich een grote ballenbak, kinderbiljart en tafeltennistafel. Langs de kanten zijn er royale zitmogelijkheden voor de ouders.  

Sanitair gebouwen

Sanitair gebouwen

De  prachtige  sanitair gebouwen zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien!

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid