Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Familiecamping Nederland

Familiecamping Heidepark bevindt zich in Nederland, in de adembenemende natuur van Overijssel. De camping is volledig ingericht voor kinderen. Camping Heidepark is één van de leukste familiecamping in Overijssel! Reserveer nu een accommodatie of beleef het echte kampeergevoel op één van onze ruim opgezette kampeerplaatsen.

Vakantie vieren met het hele gezin

Vier je liever vakantie in één van onze verhuuraccommodaties of komt u met uw eigen vertrouwde tent, caravan of vouwwagen? Op Camping Heidepark verwelkomen we u graag! Op onze gezellige familiecamping kunt u gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten en is er in de omgeving voor iedereen wat te beleven.

Familiecamping in Nederland

Faciliteiten geschikt voor kinderen

Met faciliteiten zoals een verwarmd openluchtzwembad, diverse speeltuinen en grote speelzolder, beleven uw kinderen enorm veel speelplezier. In het hoogseizoen bezorgt het animatieteam uw kinderen een leuke en gezellige dag. Voor jong en oud worden er dagelijks leuke activiteiten organiseert. Buiten het hoogseizoen, vanaf de meivakantie tot eind augustus, is ons animatieteam elk weekend aanwezig.

Naast Camping Heidepark is er een groot natuurbad te vinden. Met veel speeltoestellen is dit natuurbad ook erg leuk voor kinderen. Lekker spelen in het zand of klimmen in de speeltoestellen. Hier is het erg goed te vertoeven!

Dagje weg

Rondom onze familiecamping Nederland bevinden zich talloze leuke parken, waar uw kinderen hun ogen zullen uitkijken. Avonturenpark Hellendoorn ligt op slecht 12 km afstand. Een leuk uitstapje voor het hele gezin!

Ook Attractiepark Slagharen is onder gezinnen erg populair. Het hele park staat volledig in het Wild West thema. Het attractiepark beschikt maar liefst over meer dan 30 attracties. Een walhalla voor kinderen tot 14 jaar!

Ga terug naar de tijd van dinosaurussen en beleef een geweldige dag in Dinoland Zwolle. Spot meer dan 100 dinosaurussen en is er van alles te doen, bijvoorbeeld lasergamen of klimmen. Dinoland is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar.

Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt op fietsafstand van de verschillende bekende toeristische plaatsen als Dalfsen, Ommen en Hellendoorn. Ook bent u vanuit onze camping in de nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn ruime fiets- en wandelmogelijkheden.

U vindt camping Heidepark in een voortreffelijk en natuurrijke streek, waar u kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Als extra pluspunt geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Daarnaast verhuren wij uiteraard fietsen. Met de camping als startpunt zijn er mooie routes voor u die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleur- en natuurrijke regio begint al op enkele kilometers van onze camping.

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid