Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Gezinscamping Overijssel?

Gezinscamping Overijssel, kleinschalig maar erg leuk.

Camping Heidepark is een kleinschalige gezinscamping, middenin de Overijsselse natuur en zeer geschikt voor zowel jong en oud.

 • Kleinschalige camping voor gezinnen.
 • Eigen verwarmd zwembad.
 • Draadloze internetverbinding op de hele camping.
 • Apart peuter- en kleuterbad.
 • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
 • Gelegen temidden van volop natuur waarin u eindeloos kunt fietsen, wandelen en zwemmen.

 

 

 

De kleinschalige Charme Camping in Overijssel is een gezellige ruim opgezette gezinscamping en biedt vele mogelijkheden. Pittoresk en centraal gelegen in adembenemend Overijssel, vlakbij de Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hellendoorn, Dalfsen en Lemele.

heidepark  heidepark

Voorzien van keurige toeristische autovrije velden. Gezinscamping Heidepark in Overijssel biedt een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- kleuterbad. Elk weekend kunt u volop genieten van een recreatieprogramma. Er is ook is een dierenweide. Direct achter de camping ligt Zwembad Heidepark, een natuurbad met zandstranden, ligweide en speelterrein voor de kinderen.

Gezinscamping Overijssel: Huren zonder kuren

Op charme camping Heidepark zijn enkele huurmogelijkheden. U kunt daarbij denken aan een luxe 6 persoons stacaravan, een vakantiehut, een trekkershut of een vakantiebungalow. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden via de button meer informatie. Of reserveere via direct reserveren. Er is altijd wel een plekje te reserveren.

heidepark  heidepark

Gezinscamping Heidepark ligt vlakbij bekende toeristische plaatsen

Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt centraal op fietsafstand van de diverse bekende toeristische plaatsen als Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Maar u bent ook vanuit onze camping in de onmiddellijke nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden.
U vindt camping Heidepark in een prachtige streek, waar u volop kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Wij zijn lid van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland, dit geldt als extra aanbeveling. Wij verhuren uiteraard fietsen.Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.

heidepark  heidepark

Meer informatie of direct reserveren?

U kunt via onderstaande buttons direct uw verzoek tot reservering bij camping Heidepark bekend maken. Wij laten u binnen 24 uur weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

direct reserveren

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. ook de volgende leuke plaatsen bezoeken:
Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Zwolle, Luttenberg en Raalte.

Meer informatie direct reserveren