Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Kamperen Overijssell

Op zoek naar dé gezelligste camping in Overijssel? Camping Heidepark biedt u en uw gezin een heerlijk verblijf op onze kleinschalige camping.

Camping Heidepark is een kleine, maar sfeervolle camping. Midden in de Overijsselse natuur en geschikt voor zowel jong als oud.

 • Draadloze internetverbinding over de hele camping
 • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
 • Apart peuter- en kleuterbad
 • Kleinschalige camping voor zowel gezinnen als senioren.
 • Gelegen temidden van volop natuur waarin u oneindig kunt fietsen, wandelen en zwemmen.
 • Eigen verwarmd zwembad

 

 

 

 

Onze gezellige en kleinschalige Charme Camping in Overijssel is een van de gezelligste en breed opgezette camping in Overijssel. Pittoresk en centraal gelegen in het mooie Overijssel, vlakbij de Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hellendoorn, Dalfsen en Lemele.

heidepark  heidepark

Één van de mooiste campings in Overijssel om te kamperen!

Onze sfeervolle camping is uitgerust van mooie toeristische autovrije velden. Camping Heidepark in Overijssel is voorzien van een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- kleuterbad. De wat kleinere onder ons kunnen elk weekend zich vermaken van een recreatieprogramma. Ook is er een dierenweide. Onmiddellijk achter de camping ligt zwembad Heidepark, een natuurbad met zandstranden, ligweide en een terrein om te spelen voor de kinderen. Kamperen in Overijssel begint bij Charme Camping Heidepark.

Kamperen Overijssel: Charme Camping Heidepark

Op charme camping Heidepark zijn aantal opties aan huur mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan een luxe 6 persoons stacaravan, een trekkershut, een vakantiehut of een vakantiebungalow. U kunt via de button meer informatie gerust meer informatie over onze Charme Camping aanvragen. Of ga naar direct reserveren. Er is altijd wel een plekje te reserveren.

heidepark  heidepark

Camping Heidepark ligt dichtbij vele bekende toeristische plaatsen

Onze thuishaven Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt op een centrale fietsafstand van verschillende bekende toeristische plaatsen als Dalfsen, Hellendoorn en Ommen. Maar ook bent u vanuit onze camping in de directe nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn adembenemende uitgestrekte fiets- en wandelpaden.

U vindt camping Heidepark in een sfeervolle omgeving, waar u voordurend kunt fietsen, zwemmen en de prachtige wandelroutes belopen. Als extra aanbeveling geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Ook kunt u fietsen bij ons huren.Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! In deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.

heidepark  heidepark

Meer informatie of direct reserveren?

Via onderstaande buttons kunt u direct uw verzoek tot reservering bij camping Heidepark bekend maken. Binnen 24 uur laten wij u weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

direct reserveren

Tijdens uw verblijf kunt u o.a. ook de volgende leuke plaatsen bezoeken:
Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Ommen, Zwolle, Luttenberg en Raalte.

Meer informatie direct reserveren