Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

  • Camping in de natuur van Overijssel
  • Autovrije kindercamping
  • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

  • Camping in de natuur van Overijssel
  • Autovrije kindercamping
  • Kamperen én glamping

 

Informatie

Fiets- en skelterverhuur

Kindercamping Heidepark bevindt zich in een schitterende streek, dicht bij de natuurgebieden Lemeler- en Archemerberg. De beste manier om deze prachtige omgeving samen met uw kinderen te ontdekken, is op de fiets. Vanaf de camping kunt u verschillende fietstochten maken door bijvoorbeeld Salland en Vechtdal in Overijssel.

Kinderfietsen huren

Op de camping verhuren wij verschillende soorten fietsen: damesfietsen, elektrische fietsen (vooraf reserveren) en natuurlijk kinderfietsen voor de kleintjes. Zo hoeft u zelf geen fietsen mee te nemen naar de camping.

Skelters huren

Naast fietsen verhuren we op kindercamping Heidepark ook stoere skelters. Deze mogen op het terrein van de camping worden gebruikt: lekker over de kampeerveldjes racen of een wedstrijd houden.

Fietstochten

Vanaf kindercamping Heidepark kunt u verschillende mooie fietstochten maken. Deze fietstochten zijn gratis af te halen bij ons op kantoor. Wij vertellen u graag wat de mooiste fietsroutes zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk fietsen op de Sallandse Heuvelrug of de Lemeler- en Archemerberg. Het is ook mogelijk om omliggende dorpen te bezoeken op de fiets: we hebben bijvoorbeeld leuke fietsroutes naar Dalfsen, Ommen, Raalte en Hellendoorn.
heidepark

Uitstapjes op de fiets

Onze camping ligt centraal en op fietsafstand van verschillende leuke attracties voor kinderen. Ga bijvoorbeeld op de fiets richting Avonturenpark Hellendoorn voor een dag vol plezier. Ook het prachtige Kasteel Rechteren ligt op fietsafstand van de camping. Dit kasteel stamt uit de middeleeuwen en ligt op een eiland. U kunt uw kinderen ook meenemen naar het zweefvliegveld of de kaasboerderij die zich in de buurt van de camping bevindt.

Neem voor meer informatie over de fiets- en skelterverhuur op kinderkamping Heidepark contact met ons op.