Zoek en boek

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Referenties

logo summary

Charme Camping Heidepark

Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld
Overijssel

Tel 0572 – 37 15 25
Mail info@campingheidepark.nl

 • Camping in de natuur van Overijssel
 • Autovrije kindercamping
 • Kamperen én glamping

 

Informatie

Kindvriendelijke familiecamping?

zoekt u na de gezelligste kindvriendelijke familiecamping in Overijssel?

Camping Heidepark is een kleinschalige kindvriendelijke familiecamping, middenin de Overijsselse natuur en geschikt voor jong en oud.

 • Kleinschalige familiecamping voor gezinnen.
 • Eigen verwarmd zwembad.
 • peuter- en kleuterbad.
 • Camping Heidepark is autovrij, dus veilig.
 • Draadloze internetverbinding op de hele camping (wifi).
 • Gelegen temidden van een ruim natuurgebied waarin u heerlijk kunt fietsen, wandelen en zwemmen.

 

 

 

 

 

De kleinschalige Charme Camping in Overijssel is een gezellige gezinscamping met grote staanplaatsen. Pittoresk en centraal gelegen in adembenemend Overijssel, vlakbij de Sallandse Heuvelrug, Hellendoorn, Lemele, Ommen en Dalfsen.

heidepark  heidepark

Voorzien van geweldige toeristische autovrije velden. Camping Heidepark in Overijssel biedt een heerlijk verwarmd zwembad en een peuter- kleuterbad. Iedere week-einden kunt uzich amuseren van een zeer ruim recreatieprogramma. Ook is er een dierenweide. Meteen achter de camping ligt Zwembad Heidepark, een natuurbad met zandstranden, ligweide en ruime speelmogelijkheden voor de kinderen.

Kindvriendelijke familiecamping Overijssel: Huren zonder kuren

Op charme camping Heidepark zijn enkele huurmogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan een luxe 6 persoons stacaravan, een trekkershut, een vakantiehut of een vakantiebungalow. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden via de button meer informatie. Of ga naar direct reserveren. Er is altijd wel een plek vrij om te reserveren.

heidepark  heidepark

Kindvriendelijke familiecamping Heidepark ligt vlakbij een tal van bekende en betere toeristische plaatsen

Lemelerveld ( omgeving Overijssel ) ligt in het midden van Overijssel, op fietsafstand van de diverse bekende toeristische plaatsen als Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Maar ook bent u vanuit onze camping in de onmiddellijke nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden.

Camping heidepark is te vinden in een prachtige streek waar u kunt wandelen, zwemmen en fietsen. Als extra aanbeveling geldt dat we lid zijn van Recron, ANWB en stichting Trekkershutten Nederland. Wij verhuren uiteraard fietsen.Vanaf de camping heeft u mooie routes die uitwaaien over Salland Vechtdal en Twente! Deze kleurrijke regio begint al op slechts enkele kilometers van onze camping.
heidepark  heidepark

Meer informatie of direct reserveren?
Door middel van onderstaande buttons kunt u direct uw verzoek tot reservering bij kindvriendelijke familiecamping Heidepark bekend maken. Wij laten u binnen 24 uur weten of uw reservering bevestigd is. Ideaal voor senioren in het voor- en naseizoen en een uitkomst voor gezinnen in de zomerperiode!

Meer informatie direct reserveren

“Nieuw dit seizoen is voor 10 plaatsen privé-sanitair, perfect als u een beetje extra privé wilt!”

U vindt ons in een prachtige streek, waar u volop kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Wist u dat ons naastgelegen natuurbad tot de top drie van de provincie behoort? Ook cultureel komt u aan uw trekken met keuze uit tal van uitstapjes. Een tip? Bezoek eens een kasteel, landgoed of museum. De kinderen maakt u helemaal happy met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, Kortom, een gebied waarin zowel ouders als kinderen niets tekort komen.