Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Dagje weg met de kinderen

Een vakantie op Camping Heidepark is natuurlijk al leuk genoeg, maar de vakantie kan helemaal compleet worden met een leuk dagje uit! Ga lekker zwemmen in het subtropische zwembad bij De Scheg, of stap in de tijdmachine en ontdek meer dan 100 soorten dinosauriërs in Dinoland! Voor de allerkleinsten is er Plopsa Indoor in Coevorden, waar ze kennismaken met de kleurrijke wereld van Bumba.

Liever iets meer activiteit voor het hele gezin? Bezoek Avonturenpark Hellendoorn, ontdek de wondere werelden in Wildlands Adventure Zoo, of geniet van een gezonde dosis adrenaline in Attractiepark Slagharen. Kortom, genoeg te beleven voor jong én oud.

Omgeving overzicht

Avonturenpark Hellendoorn

Een gezellig bosrijk attractiepark met korte wachtijden. Een perfect uitje voor het hele gezin! Avonturenpark Hellendoorn ligt op slechts 12km afstand van onze camping.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is erg leuk voor kinderen tot 14 jaar. Het hele park staat in teken van een Wild West thema. De shows zijn hier altijd een waar spektakel!

Dinoland Zwolle

Wauw! In Dinoland kun je samen meer dan 100 dinosaurussen spotten. Bij binnenkomst ben je direct de trotse eigenaar van een Ranger Paspoort bomvol leuke activiteiten.

Plopsaland Indoor Coevorden

Enorm veel binnenpret beleef je bij Plopsaland Indoor Coevorden. Kinderen worden direct betoverd door de wondere wereld vol Studio 100-helden.

WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANS Adventure Zoo in Emmen is anders dan andere dierentuinen. De vele interactieve elementen maken het bezoek nóg indrukwekkender!

De Scheg

Zwemmen, klimmen & klauteren of schaatsen.  De Scheg is de plek waar het allemaal kan! Het mooie  grote subtropische zwemparadijs is een echte aanrader.

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid