Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Dorpen en steden verkennen

Van bruisende steden zoals Deventer en Almelo, tot pittoreske dorpjes zoals Dalfsen. Er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Neem bijvoorbeeld de gezellige binnenstad van Zwolle, waar u uw ogen uitkijkt met alle leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. Daarnaast is er nog het historische stadje Ommen, een perfect startpunt voor wandeltochten in het Vechtdal. 

Omgeving overzicht

Ommen

Het historische stadje Ommen ligt aan de Vecht. Een perfect vertrekpunt voor mooie wandeltochten of om een terrasje te pakken. U kunt ook de boot pakken naar Dalfsen.

Dalfsen

Dalfsen is een pittoreske groene parel aan de Vecht. Beklim hier zeker de uitkijktoren met een schitterend uitzicht over het Vechtdal. Geniet van de ruimte en rust!

Zwolle

In de gezellige oude binnenstad van Zwolle kunt u zich rustig een paar dagen vermaken. Lekker winkelen, cultuur snuiven, uzelf verwennen met culinaire hoogstandjes...

Almelo

De groene stad Almelo bruist van de evenementen en leuke eettentjes. Daarnaast kunt u hier interessante musea, kastelen en oude fabriekspanden bezoeken.

Deventer

In het levendige Deventer is altijd wel iets te beleven. Markt, evenementen, muziek... De combinatie van historische en moderne elementen maakt deze stad tot een waar genot.

Hellendoorn

Hellendoorn heeft meer te bieden dan enkel het avonturenpark. Zo kunt u in het idyllische Hellendoorn heerlijke ijsjes eten en ligt de plaats aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid