Menu
Zoek & boek
Zoek & boek

Wandelen en fietsen

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, voor zowel wandelaars als fietsliefhebbers zijn er genoeg leuke routes beschikbaar. De directe omgeving kenmerkt zich door de mooiste bossen, heides en rivieren. Via de camping kunt plekken ontdekken zoals de De Sallandse HeuvelrugDe Vecht en het Vechtdal en prachtige landgoederen.

En als u na de pracht en praal van de natuur even een middagje door een stad wilt lopen, is Deventer zeker de moeite waard. Het historische centrum heeft kleine straatjes met veel verschillende winkeltjes. Op de Brink bevinden zich talloze café met gezellige terrassen voor een hapje en een drankje.

Bent u liever op de fiets, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden om het prachtige Overijssel te verkennen. Aanschouw de schitterende natuur, bezoek authentieke dorpen, of fiets naar andere bezienswaardigheden zoals Kasteel Rechteren! Per fiets kunt u een tocht maken naar de volgende locaties:

  • De Vecht en het Vechtdal
  • De Holterberg
  • De Lemelerberg
  • De Archemerberg

Informatiepunt op de camping

Voor al uw vragen over uitstapjes via een wandeling of met de fiets in de prachtige omgeving van onze camping, kunt u langskomen bij het informatiepunt. Ook hebben wij hier routes voor u klaarliggen en kunt u hier fietsen huren voor het hele gezin.

Omgeving overzicht

Weekendje, paar weken of een heel seizoen?

Bekijk de mogelijkheden

Check beschikbaarheid